Recensies

 

Heino de Roo  07 februari 2024 15:21 | Haarlem

Hele gevel voor en achter van huis laten doen door gevelkenners. Fijne mensen die troep opruimen en afspraken nakomen. Ook in vrieskou! Betrouwbaar, met mooi eindresultaat. Aanrader!

 

Ron Johannes  08 september 2023 14:39 | Zwanenburg

Enige herstelwerkzaamheden en impregneren van mijn gevel, weer perfect uitgevoerd door de De Gevelkenners. TOP!!!!!!

 

Dirk  29 juni 2023 21:01 | Zwanenburg

Schoorsteen en gevels zijn gestraald, gevoegd en geïmpregneerd. Het werk is snel en netjes gedaan, het kan weer jaren mee.

 

Jarrit Hueting  20 juni 2022 19:38 | Heemstede

De Gevelkenners hebben onze gevels weer helemaal als nieuw opgeleverd. Natuurlijk een vies klusje, maar ze doen er alles aan om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken. Netjes, snel en betrouwbaar!

 

Beekman  4 juni 2022 20:22 |

We lieten onze gevels zandstralen,voegen en impregneren. Ook hebben we een gevel geheel nieuw oplaten trekken.En de oude werd gesloopt.Regino hielp met de kleurkeuze van de nieuwe stenen,wat goed bij de rest van de stenen paste.Het ziet er spik en span uit,netjes achtergelaten. Regino lapte zelfs onze ramen.Superfijn. Goeie samenwerking en we raden absoluut "De Gevelkenners"aan.

 

Jolanda Boots  14 april 2022 19:13 | Haarlem

Regino en zijn collega's werken vlot netjes en volgens afspraak met een prachtig resultaat. De gevel ziet er weer als nieuw uit.

 

Jolanda Boots  14 april 2022 19:13 | Haarlem

Regino en zijn collega's werken vlot netjes en volgens afspraak met een prachtig resultaat. De gevel ziet er weer als nieuw uit.

 

Kim  24 maart 2022 08:04 | Zwanenburg

De mannen werken hard, netjes en het eindresultaat is prachtig. Ik zou ze zeker bij iedereen aanbevelen.

 

Pieter  10 februari 2022 19:04 | Vijfhuizen

Regino heeft een prachtig bedrijf opgezet. Hij houdt zich aan zijn woord en werkt gestructureerd. Zijn vaste medewerkers lijken tevens vrienden te zijn. Het is logisch dat er veel gruis en rommel rond het huis ligt als er wordt gewerkt. Na afloop is het weer prachtig schoon en uiteraard ziet het huis er weer als nieuw uit. We hadden een offerte voor ons 2-onder-1-kap huis plus een aanbouw tesamen met de buren. Het werk werdt gedurende 8 dagen uitgevoerd. Het bestond uit uithakken van voegen, stenen zandstralen, voegen opnieuw invoegen en tenslotte het hele huis impregneren. Ik beveel de diensten van "De Gevelkenners" van harte aan. Ook van mij 5 sterren dus.

 

Andrea  08 mei 2021 14:28 | Heemstede

Hai Regino en collega’s, Bij deze nogmaals dank voor de prettige samenwerking. Ons huis uit 1925 is weer als nieuw.

 

Jurriaan  24 maart 2021 12:07 | Haarlem

De gevelkenners hebben bij ons de voor- en achtergevel gedaan. In alle opzichten zijn we meer dan tevreden. Het resultaat is prachtig en Regino en zn collega's zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. We raden Gevelkenners aan iedereen aan!

 

Arthur Zonnenberg  23 november 2020 18:02 | Haarlem

Werken hard, snel en voordelig. Resultaat is kwaliteit en dat telt. Hebben ruim ervaring en het vak geleerd van andere (duurdere) experts. Vervangen met gemak gebroken stenen, plaatsen een extra latei. Ze pakken nog een paar steentjes mee als nodig, zonder meerprijs. Werken met blauwe beschermgordijnen tegen gruis, zorg ervoor dat ze deze goed tegen de gevel aan plaatsen, als je directe buren hebt. Ze luisteren snel en direct naar instructies. Lekkage met slang aansluiting direct gezien en verholpen. Komen extra (onverwacht, maar welkom) langs om overbodige specie weg te halen en ruimen goed op. Impregneren was supersnel gedaan en werkt. Lappen zelfs je raam een beetje, maar voor de details lap en veeg je nog even een beetje na. Mag geen naam hebben. Regino en Mark houden van hun vak en dat merk je. Geen pretenties, vriendelijke mannen, goed gereedschap, kopje koffie en radio aan. 5 van 5 sterren.

 

Familie. Akerboom  27 oktober 2020 22:22 | Roelofarendsveen

Heel tevreden over hun werkzaamheden. Voorgevel en schuur gedaan. Het ziet er weer als nieuw uit.

 

Victor Swane  21 oktober 2020 20:20 | Amsterdam

De heren van Gevelkenners kennen hun vak. Ze hebben voor mij een achter gevel gedaan en alleen maar lof. Voor alle projecten kan ik gevelkenners aanraden. Ronald  09 mei 2020 15:18 | Amsterdam - Slotermeer De Gevelkenners "ontdekt" via hun website. Op basis van de positieve verhalen in het gastenboek een offerte aangevraagd. De offerte zag er goed uit en tegen een goede prijs. De oude voegen zijn uitgehakt, alles is gezandstraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Het huis en garage uit 1953 zien er weer als nieuw uit. De werkzaamheden verliepen vlot, conform de werkdagen in de offerte. Ik kan "De Gevelkenners" voor een gevelrenovatie aanbevelen, bedankt.

 

Mo Rabbani  07 mei 2020 20:23 | Haarlem

Na een tijdje dat ik op zoek was voor een bedrijf, heb ik gekozen voor het bedrijf “De Gevelkenners”. Zij hebben alle gevels zowel voor als achtergevels gereinigd, op nieuw gevoegd en geïmpregneerd. De klus was vandaag klaar en ben zeer tevreden, Zij waren echt professioneel en uit eindelijk alles netjes schoon gemaakt. Een echt aanrader. 

 

Frank van de Sanden  24 februari 2020 11:57 | Haarlem

Ik ben iemand met twee linkerhanden. Dus op zoek naar een vakman die de werkzaamheden aan voor- en achtergevel wilde uitvoeren. Via een zeer betrouwbare kennis ben ik terecht gekomen bij “De Gevelkenners”. De klus is gedaan en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit in combinatie met de kwantiteit. Perfect en zeker een aanrader als er klussen gedaan moeten worden aan de gevels.

 

Trudy  05 juli 2019 15:35 | Halfweg

Wij hebben na de isolatie de gevelrenovatie van ons huis uit de jaren 60 laten doen, ze werken hard en netjes, het ziet er weer top uit, bedankt

 

Carel & Esther Rijnders  19 juni 2019 08:44 | Haarlem

Gevelkenners hebben ons hoekhuis uit 1923, rondom, stevig onder handen genomen, resultaat is dat wij weer een "nieuw" huis hebben met de correcte uitstraling. Vakwerk geleverd en erg vriendelijk, wij bevelen dit bedrijf aan!

 

Bieke Van Hees - Wouter Evers  12 juni 2019 23:23 | Haarlem

Wat een geweldig resultaat! De Gevelkenners hebben de gevel en het voegwerk van onze jaren' 20 woning weer helemaal in ere hersteld met een prachtige strakke knipvoeg. Niet de goedkoopste voeg maar zeker de mooiste en dus de moeite waard. Goede prijs-kwaliteit, service en uitstekend vakmanschap, ons huis staat te stralen naast dat van de buren ;) Dank voor het fantastische werk dat jullie hebben afgeleverd. We bevelen jullie van harte aan!

 

Monique Holslag  21 december 2018 14:54 | Badhoevedorp

De gevels van onze beginjaren zestig tussenwoning was behoorlijk vuil, en de voegen lelijk. Al jaren een doorn in t oog. Gezocht op internet; de Gevelkenners gevonden en één van de klanten benaderd om te vragen of ze ècht zo goed zijn. Nou inderdaad, ons huis ziet er weer fantastisch uit! Ook wij zijn iedere keer weer blij als we thuiskomen en naar de gevel kijken! We kunnen iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

 

Mariette Suiker-Dietz  02 november 2018 13:11 | Hoofddorp

De Gevelkenners hebben mijn praktijkruimte opgeknapt. Een oud jaren ‘60 gebouwtje met hoge toren, waarvan de voegen slecht waren en de steentjes lelijk, alles ziet er nu weer tip top uit! Zie hier de voor- en nafoto's: https://www.facebook.com/mariette.dietz/posts/2176063569078711 Hardwerkende mensen, goede communicatie, prettige samenwerking, echt een aanrader!

 

Olbren Vermeulen  19 mei 2018 22:53 | Zwanenburg

De gevel van onze woning was behoorlijk aan een opknapbeurt toe. Na wat contact met verschillende renovatiebedrijven hebben we gevraagd De Gevelkenners deze klus voor ons te doen. En ik kan niet anders zeggen dat het resultaat GEWELDIG! is. Superblij zijn we hiermee. Het hele verhaal van begin tot eind was uitstekend. Een goede offerte op maat, flexibel, snelle adequate aanpak en een goed oog voor detail. Voor iedereen die zijn gevels ook wil laten renoveren is dit echt een aanrader! Super bedankt jongens!!

 

Cor  23 april 2018 16:55 | Zwanenburg

De gevelkenners hebben mijn 2 onder een kap woning totaal aangepakt. Voegen vernieuwd gestraald en geïmpregneerd. Overlast viel mee Eindresultaat prima een strakke gevel inclusief schoorstenen, Mijn huis ziet er weer top uit !! Zeker aan te bevelen

 

Sarah van Buren  28 maart 2018 13:23 | Haarlem

Bedankt voor jullie harde werk. De gevels zijn heel mooi geworden. Echt een groot verschil. We zijn er super blij mee! Ik kan het iedereen aanraden!

 

Familie Karreman  27 juni 2017 21:45 | Haarlem

Huis ziet er weer top uit! Ongelooflijk harde werkers en op het werklawaai na, merk je nauwelijks dat ze er zijn. Geeft even troep dat reinigen en slijpen, maar dan heb je ook wat. Prijs-kwaliteit prima.

 

Bas Klick  02 april 2017 14:21 | Haarlem

De gevelkenners 'ontdekt' via hun website. Offerte was prima! Ik sluit mij verder aan bij de positive notities van vrijwel iedereen in het gastenboek. Ons huis ziet er werkelijk weer als nieuw uit, gezandstraald, opnieuw gevoegd metselwerk en metselwerk hier en daar hersteld en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen vlot en communicatie met buren verliep prima. Alles rondom het huis werd telkens netjes opgeruimd. Ik kan 'De Gevelkenners' aanraden!

 

Fam Kattenberg  16 november 2016 18:52

De gevelkenners een aanrader! Ons huis ziet er als nieuw uit, gezandstraalt,opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Gingen zeer deskundig , zorgvuldig te werk en alles rondom het huis werd telkens netjes opgeruimd. Bedankt !!,,

 

A. Luijten-Voorbij  21 juli 2016 21:20 | Aalsmeer

Schuur gezandstraald en helemaal opnieuw gevoegd! Daarna geïmpregneerd.Ziet er weer als nieuw uit! De gevelkenners onderscheiden zich door hun zorgvuldige manier van werken, zij vinden het eindresultaat nét zo belangrijk als hun opdrachtgever(s). Zeldzaam! Beleefde en vriendelijke mensen, die wij van harte aanbevelen!

 

Frank en Anna Maria  04 juli 2016 21:27 | Amstelveen

Wij hebben onze gevel laten voegen en ons portiek in oorspronkelijke staat laten herstellen. Wij zijn erg blij met het resultaat! Het ziet er erg mooi uit! Ook de gemeente vindt het een enorme verbetering en er goed uitzien. Wij bevelen de Gevelkenners van harte aan.

 

Diane Schöller  01 juli 2016 09:57 | Amstelveen

Het portiek (trappen en bloembak) van ons jaren '20 huis was in de jaren '70 'gerenoveerd'. Al jarenlang was het bij ons een doorn in het oog.... De Gevelkenners hebben het portiek weer in oude staat hersteld, het is prachtig geworden! Daarnaast is het huis ook weer opnieuw gevoegd, ook daar zijn we zeer tevreden over.

 

Klaas Arend Booij  12 mei 2016 23:39 | Wormerveer

Mijn gevels waren nodig aan renovatie toe! Maar dankzij de Gevelkenners is het huis weer als nieuw geworden!! En de buurvrouw kreeg ook de kriebels..... Door allerlei omstandigheden liep de planning volgens 'de baas' wat anders en de werkzaamheden duurde dus wat langer dan gehoopt. Maar buiten dat: mijn grote complimenten en doe ik als het nodig mocht zijn, weer graag een beroep op de gevelkenners!! 

 

Arthur Foppen  12 april 2016 11:59 | Overveen

Zeer tevreden over resultaat. Heer Hadders en collega hebben goed werk geleverd binnen afgesproken tijd. Complimenten!

 

Rogier de Boer  20 mei 2015 13:24 | Heemstede

Mei 2015 Drieherenlaan Heemstede Wij hebben onze woning laten zandstralen. De woning is +/- 80 jaar oud en wat een verschil. In de straat zijn andere woningen ook gezandstraald, maar met De Gevelkenners zie je duilijk verschil dat zij echt vakwek leveren. Ze hebben nauwkeurig en zeer netjes gewerkt en ze hebben ook echt de tijd genomen om een mooi resultaat te behalen. Dit is bij ons aan de voorkant duidelijk zichtbaar vanwege de knipvoeg.

 

Renée  16 april 2015 20:40 | Haarlem

Begin april hebben de gevelkenners ons huis gezandstraald en gevoegd. Wat hebben wij een goede ervaring met hen. Regino komt zijn afspraken na en werkt keurig, en ik als perfectioniste heb hoge eisen ;) het stof werd keurig opgeruimd en zelfs de ramen gezeemd. De buren hebben ook zo min mogelijk last gehad en de prijs was tevens de scherpste die wij hebben gekregen voor het project. Bedankt mannen en echt een aanrader!

 

VVE Oostzee lll  05 maart 2015 16:39 | Hoofddorp

Midden februari 2015 hebben "De Gevelkenners" een muur van 95 m2 v andere ons appartementencomplex gerenoveerd. Voegen uithakken, stenen reinigen, zandstralen, opnieuw voegen en impregneren. Dit alles is uitgevoerd met minimale overlast en vakmanschap. We zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst "De Gevelkenners" inschakelen om overige opdrachten aangaande gevelonderhoud uit te voeren

 

Lissenberg  25 juni 2014 19:20 | Vijfhuizen

Wij hebben het huis opnieuw laten voegen en reinigen en impregneren. Prima prijs en werk geleverd. Hulde ook voor het opruimen van het stof, knap dat jullie dat zo goed wegkrijgen. Helemaal tevreden dus.

 

Ron Johannes  18 mei 2014 20:57 | Zwanenburg

Begin mei gevel opnieuw laten voegen / reinigen / impregneren. Ziet er weer perfect uit. Aardige / vakbekwame werkers. Prettige sfeer.

 

Visser  02 april 2014 11:34 | Driehuis

In maart 2013 de gevel laten reinigen-stralen/stenen vervangen, voegen en impregneren alles in 7 dagen zeer vakkundig met minimale overlast uitgevoerd. Het zijn harde werkers, niets is te veel en plezierig in de omgang. Ik ben zeer tevreden. Top jongens, bedankt!!

 

Jonk  06 maart 2014 17:48 | Driehuis Maart 2014

Mooi vakwerk afgeleverd! door De Gevelkenners. De gevel ziet er weer prima uit. Meerdere lagen verf vakkundig verwijderd met minimale overlast!

 

Fam. Stolker  04 februari 2014 19:16

Beste gevelkenners, Wij hadden 2 offertes aangevraagd om onze gevels te laten reinigen,voegen en zandstralen. De gevelkenners waren een stuk lager geprijsd. Nu is vaak goedkoop duurkoop. Maar omdat wij al werk van jullie gezien hadden durfden wij het aan. En wat zijn wij tevreden: gevels zijn weer als nieuw en er wordt netjes gewerkt. Iedere dag wordt alles netjes achtergelaten. Bij de "eindschoonmaak" worden zelfs de ramen gezeemd...geweldig!!! Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf voor uw gevels.... Bel de gevelkenners!!!! .... Gegarandeerd tevreden!!!

 

R.v.Dijk  27 januari 2014 16:19 | haarlem

Beste Gevelkenners, met een scherpe prijs hebben jullie een mooi resultaat behaald op onze zijgevel. Alles keurig volgens afspraak en alles schoon achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden,en zullen jullie van harte aanbevelen. Bedankt!

 

Lang  23 januari 2014 12:54 | Lisse

Januari 2014 Mooi vakwerk afgeleverd door De Gevelkenners. De gevel is enorm opgeknapt en ziet er weer piccobello uit. Jullie hebben prima werk verricht en veroorzaakten zo min mogelijk overlast. Heel veel dank.

 

Familie Lang e.spee  15 januari 2014 13:50 | lisse

Hr.Hadders, heel erg tevreden met het resultaat van de gevel. Jullie werkten ook heel netjes en zorgvuldig. Hartelijk dank daarvoor, fam.spee

 

Linda  04 januari 2014 20:07 | Santpoort

Afgelopen week een proefstukje op de gevel aangepakt (voor de uitbouw)en ben nu al nieuwschierig naar het resultaat. Bedankt voor de service!!

 

Fam. Rigter  02 december 2013 11:10 | Aerdenhout

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat na het uithakken, reinigen en opnieuw voegen en impregneren van de zijgevel van ons huis. Het resultaat is mooier als toen ons huis 28 jaar geleden nieuw werd opgeleverd. Ook de prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend. De werknemers waren ook heel plezierig in de omgang. Meneer Hadders reuze bedankt!

 

paul van hagen  09 september 2013 15:04 | Amstelveen

Een soep uitgevoerd project dank hiervoor.

 

Fam. Oet  15 augustus 2013 17:13 | Santpoort Zuid

Indertijd hebben wij 5 bedrijven gevraagd om een offerte uit te brengen. De prijs van de Gevelkenners bedroeg de helft, ja u leest het goed, de helft van de duurste offerte. En wij zijn werkelijk super tevreden over het resultaat na het uithakken, reinigen en opnieuw voegen van de gevels van ons huis. De oorspronkelijke prachtige rode kleur van de bakstenen is volledig teruggekomen en de gevels zijn wat ons betreft een sieraad. Met andere woorden, de beste prijs/kwaliteit-verhouding, die men zich kan wensen. Bovendien waren de werknemers heel plezierig in de omgang tijdens het klaren van de klus. Meneer Hadders, nogmaals reuze bedankt dus! NB. mocht u onze gevels een keer willen bewonderen, dan kunt u de heer Hadders vragen om ons adres.

 

Brian  04 augustus 2013 14:47 | Zwanenburg

Wij hebben ons huis laten stralen, voegen en impregneren door de gevelkenners. En het is echt heel mooi geworden. Ons huis is weer als nieuw. Alles is ook weer netjes achter gelaten. Nogmaals hartstikke bedankt.

 

Fam.Prins  20 juni 2013 18:28 | vijfhuizen

Zojuist de mannen vd gevelkenners uitgezwaaid.Ons huis voorzien van nieuwe voegen, erg netjes gedaan! De mannen komen hun afspraken na, zijn niet de duusrste en leveren goed werk af, wat wil je nog meer.? Nou, zij hebben ook humor EN de buurt vond de mannen ook al zo aardig.... Kortom zeeeeeeer tevreden over DE Gevelkenners.

 

Koen  18 juni 2013 13:37 | Bloemendaal

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Men heeft heel netjes gewerkt en natuurlijk zo'n klus geeft wat overlast aan de buren, maar ook die hebben niets dan lof voor het gedane werk. Super dat ook mijn scheuren in de muur helemaal weg zijn, niets meer van te zien! En jullie zijn inderdaad niet duur, dat mag echt gezegd worden. Bedankt

 

Tom  27 mei 2013 21:23 | Haarlem

Werkzaamheden keurig uitgevoerd aan voor- en achterzijde. Duurde iets langer dan verwacht maar eindresultaat is prima.

 

Simon  13 februari 2013 19:04 | Beverwijk

Ik ben tevreden over me gevel weer mooi geel en netjes gewerkt voor een prima prijs.

 

Sander Spruijt  11 februari 2013 21:17 | Amsterdam

Wat een top werk. De gevel in halve dag weer helemaal schoon, ondanks de kou. Ben echt helemaal tevreden. De gevelkenner was keurig op tijd volgens afspraak en werkte erg netjes. Achteraf ook alle troep netjes opgeruimd, grote klasse. En dat allemaal voor een prima prijs. Ook de buurman is zeer tevreden, deze gevel is in de middag ook even meegenomen.

 

RD Hadders  07 februari 2013 21:38 | Haarlem Hierbij even een reactie van De Gevelkenners!

wilt u een recensie plaatsen dan zij wij u enorm dankbaar en zijn wij weer trots dat u ook weer tevreden met de door ons verrichtte werkzaamheden er word ons af en toe gevraagd waarom we de laatste tijd niet zoveel recensies hebben? hier komt het antwoord: dat komt natuurlijk door het weer en omdat wij er niet meer om vragen aan onze klanten want we hebben nu ZOVEEL recensies dat we nu wel genoeg bewijs hebben dat wij ons werk ZEER serieus nemen en meer dan uitstekend uitvoeren, dat wij zeer betrouwbaar zijn en graag met u meedenken en niet moeilijk doen over een stukje meerwerk en mocht het nodig zijn en heeft u andere werkzaamheden aan uw woning timmerwerk,stuc-en schilderwerk,dak en loodgieters werk etc. die gedaan moeten worden,kunnen wij dit ook voor u verzorgen door middel van het contact leggen tussen u en de vakman dus zonder extra kosten! gewoon als service van ons u kunt erop rekenen dat zei dezelfde instelling hebben en dat zei ook zeer gequalificeerd zijn in het geen dat zei voor u mogen uitvoeren zoals onze klanten al weten ( PRAATJES VULLEN GEEN GAATJES).

 

Greving  27 december 2012 08:55

Zojuist de voor- zij- en achtergevels laten renoveren door De Gevelkenners. Uitvoering volgens planning en het resultaat is volledig volgens wens. Ook elke dag het materieel netjes opgeruimd zodat buurtbewoners hier geen last van hadden. Ontspannen manier van omgang, erg plezierig! De Gevelkenners maken hun naam waar.

 

Richard Beusenberg  05 november 2012 07:49 | haarlem

Beste gevelreinigers van NL.. Wil gevelkenners bedanken voor het mooie werk dat jullie hebben afgeleverd, we zijn er heel blij mee.. Thanks Reg, ga zo door!!!!

 

ten Broek  21 juni 2012 07:00 | Haarlem

De achtergevel ziet er erg netjes uit. De jongens werken netjes en snel. De gevel is super mooi en goed afgeleverd door De Gevelkenners ik zal jullie zeker aanraden!

 

Oerlemans  27 april 2012 22:43 | Haarlem

Hier even een bericht om te laten weten dat onze achtergevel er TOP uitziet! Alles volgens afspraak en tijd verlopen! Aanbeveling waard!

 

van Leuven  30 maart 2012 14:32 | Haarlem

De Gevelkenners hebben uitstekend werk geleverd! en alles is volgens afspraak verlopen. Er mag wel meer gepraat worden jongens ook al weten jullie wel wat je te doen staat! ik denk dat jullie klanten dat ook graag weten in ieder geval héél veel succes en ik weet zeker dat jullie nog heel veel klanten tevreden zullen stellen want jullie zij zeker een aanrader!!!!! Groetjes. 

 

Ruud de Koning  23 februari 2012 09:37 | Hoofddorp

het was een grote klus om het hele winkelpand te reinigen en te voegen. maar dankzij de vakbekwaamheid is het gelukt en heeft het pand weer een bijdetijdse uitstraling. bedankt mannen.

 

Job Dijkstra  26 november 2011 08:19 | Haarlem

Een prachtig opgeknapte voorgevel dankzij De Gevelkenners! Het uiteindelijke resultaat is boven verwachting.

 

Peter Out  23 november 2011 14:34 | Haarlem

Onze voor- en achtergevel laten doen door je mannen van de Gevelkenners. Inhakken, stralen en voegen. Vakwerk dus. De Gevelkenners hebben de klus zeer naar onze tevredenheid uitgevoerd. Het knipvoegen duurde iets langer, maar het resultaat is er ook naar. Kwaliteit gaat voor snelheid, dus geen enkel probleem. Rotzooi goed opgeruimd en zelfs de ramen gedaan. Ze deden niet moeilijk over een steentje extra of wat gaatjes die opgevuld moesten worden in een andere kleur. Nette aardige jongens en ook de prijs was netjes geregeld. Ik zou zeggen een aanrader.
Peter Out 't Krom 24 2011 JM Haarlem

 

Kees Warmerdam  12 november 2011 11:45 | Haarlem

De achtergevel van ons huis ziet er weer goed uit. Alle voegen uitgehakt en opnieuw gevoegd en geimpregneerd. Ondanks het slechte weer hebben ze de klus binnen de afgesproken tijd geklaard. Er werd hard gewerkt! De overlast aan geluid en stof viel ons mee. De Gevelkenners hebben goed voorzieningen getroffen om dit tot een minimum te beperken. Na afloop van de klus werd alles veegschoon opgeleverd, zelfd de ramen werden gelapt. De Gevelkenners werden gekozen uit een 5-tal offertes. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Bij de keuze voor De Gevelkenners waren ook de goede referenties belangrijk.

 

Gerard en Joke  28 september 2011 20:21 | Haarlem

De gevelkenners hebben hun naam waargemaakt. Uiterst professioneel en zeer betrokken bij de klant. Afspraken worden meer dan waargemaakt. Ik kan ze van harte aanbevelen.

 

Tammo Vredevoogd  07 september 2011 21:32

De gevelkenners hebben prima werk geleverd. Ik kan ze van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een goede partij. 

 

sharon 31 augustus 2011 10:36

De mannen hebben prima werk. Onze gevel uit 1906 ziet er weer fris uit.

 

Cor en Irma  01 augustus 2011 22:24 | Haarlem

Bedankt gevelkenners jullie hebben prima werk geleverd op zo een kort termijn, jullie zijn echt een aanrader en ook nog betaalbaar ook !!!

 

John en Anneke  01 augustus 2011 22:18 | Velserbroek ( LS no. 37 )

Ons voegwerk was nodig aan vervanging toe. Onze buurvrouw bracht ons in kontakt met de Gevelkenners. Achteraf een puik idee. Keurig en snel werk van deze "kenners". Ze maken een troep maar ruimen die zelf op en werk dat ze leveren ... grote klasse. De euro's dubbel en dwars waard en onze voegen ... weer als nieuw. Een aanrader voor iedereen die problemen met zijn voegen heeft.

 

Lydia  30 juli 2011 21:00 | Velserbroek

Na prutswerk van een ander hebben de Gevelkenners prima werk geleverd! Alle voegen eruit, alles is schoon, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd! En ze waren de goedkoopste van diverse offertes! Een aanrader

 

Richard en Ellen  07 juli 2011 08:44 | Lisse

Twee maanden later nadat de gevelkenners geweest zijn ziet ons huis er geweldig uit in de zomerzon. Ze werken hard, netjes en de mannen zijn heel vriendelijk. Gevelkenners, bedankt!

 

Erik van der Marel  05 juli 2011 21:43 | Nieuw-Vennep

Ze hebben alle voegen opnieuw gevoegd, gestraald en gecoat, het ziet er weer uit alsof het nieuw is! Goed gedaan! Goede prijs versus kwaliteit.

 

Michael van Bakel  01 juli 2011 11:30

Fantastisch op alle fronten!! Echt mooi werk geleverd en alles exact volgens afspraak. Daar kun je zaken mee doen! Ook qua prijs erg scherp in vergelijking tot anderen en dat zeker NIET ten koste van de kwaliteit. Gevels zijn erg mooi geworen. Wat ons betreft een echte aanrader die ik zou adviseren bij familie en vrienden.

 

Mirjam  21 juni 2011 08:31 | Haarlem

Zeer tevreden met het resultaat. Er is echt vakwerk geleverd en het huis is er enorm van opgeknapt. Kan het absoluut aanbevelen en zoals al eerder genoemd alles wordt elke dag netjes achtergelaten. Leidsesbuurt.

 

HJ de Vries  05 juni 2011 22:07 | Haarlem

Kwaliteit die de gevelkenners leveren is goed en ze zijn flexibel. Kwaliteit - prijsverhouding is erg goed.

 

lampe  30 mei 2011 19:00

2 offertes aangevraagd, scheelde 30% voor- achter- en zij-gevel maandag steigers geplaatst, dinsdag 24 mei 2011 aan de slag. vrijdag waren de gevels gestraald, voegen uitgehakt en was er opnieuw gevoegd. maandag 31 mei gevels geimpregneerd en ramen gezeemd. steigers en alle hulpmaterialen opgeruimd. prima werk voor een schappelijke prijs

 

Ton en Wilma  11 mei 2011 19:06 | Lisse

Harde werkers, die jongens van de Gevelkenners, 's avonds steeds netjes alle rommel opgeruimd en zelfs na afloop de ramen gelapt! En het resultaat mag er wezen, het is prachtig geworden.

 

pieter en helma  06 mei 2011 09:57 | lisse

Ons hoekhuis is weer als nieuw. Het is even door het stof heen bijten maar je krijgt er wel wat voor terug. goed werk voor een goede prijs. bedankt. Gevelkenners

 

Yvonne  05 mei 2011 21:24 | IJmuiden

Fantastisch! Onze achtergevel ziet er weer als nieuw uit! Harde werkers, niets is teveel!! Prima werk voor een prima prijs, tot volgend jaar, dan mogen jullie de voor- en zijgevel ook doen.

 

Hetty en Peter  13 april 2011 22:58 | IJmuiden

Na enkele dagen van herrie en stof, begonnen we ook te zien wat het resultaat was, een schone en strakkere gevel, De kleine aanmerkingen die we nog hadden ovr de afwerking/reparaties werden vlot en correct uitgevoerd. Goed werk geleverd!

 

Maurice en Miranda  26 maart 2011 17:44

Diverse offertes hadden wij opgevraagd en wij vroegen ons af of de offerte van de Gevelkenners wel kon, of het echt wel gevelkenners zouden zijn? Na de referenties gelezen te hebben zijn wij met hen in zee gegaan. Begin maart was het zover, de gevel werd voor en achter in 4 dagen gereinigd, gevoegd en geimpregneerd.
Heren, het is waar, jullie zijn de Gevelkenners!!!

 

Fam den Ouden  16 maart 2011 10:29 | Hoofddorp

In september een offerte gevraagd. En spoedig konden 'De Gevelkenners' beginnen. Door familie omstandigheden heb ik de werkzaamheden moeten uitstellen. Hiermee werd professioneel en begrip omgegaan. In overleg werd op 10 maart begonnen met de werkzaam. Ze werken goed en denken met je me. Zo hebben we de kleur van de voeg nog aan gepast op aanraden van 'De Gevelkenners'. Het werk ziet er erg goed uit, ze werken snel en denken met je mee. Een echte aanrader.

 

Paul en Tonny  05 maart 2011 11:38 | Haarlem

We vinden dat De Gevelkenners in korte tijd uitmuntend werk hebben afgeleverd en dat zonder poeha.

 

Rudolph en Astrid  01 maart 2011 18:47

Vandaag is onze achtergevel afgerond. Mooi resultaat, wij zijn zeer tevreden. Aardige jongens die hard werken en dat alles voor een prima prijs.

 

Ewald  25 februari 2011 19:51 | Haarlem

Vandaag hebben de Gevelkenners de werkzaamheden aan mijn huis afgerond. Kan niet anders zeggen dan, heel mooi gedaan! De achtergevel is weer helemaal goed en ook de schoorsteen mag weer gezien worden. Vriendelijk en alles zeer netjes achtergelaten, een aanrader voor het gevelwerk, bedankt!! 

 

Familie Sandee  16 februari 2011 17:11 | Terworm 4 Haarlem

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Ze gaan er helemaal voor om de gevel een nieuw jasje te geven! Werken heel netjes en gaan voor het beste resultaat. Tijd en weer spelen geen rol! Een aanrader dus!

 

Frank & Rachel  14 februari 2011 18:21 | Haarlem

Wij zijn ontzettend tevreden met de Gevelkenners, ze werken zeer netjes en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

 

H.J.M. Nolet FFP  03 februari 2011 17:16 | Haarlem

De Gevelkenners hebben ons pand onherkenbaar vernieuwd. Snel, degelijk, en schoon werk. Aan de prettige en beleefde werkhouding naar iedereen met wie zij tijdens de uitvoering te maken hadden, kan menigeen in de bouw een voorbeeld nemen. Alles werd keurig opgeruimd en netjes opgeleverd. Het voegwerk zelf is buitengewoon professioneel en precies uitgevoerd. De Gevelkenners zijn zeer duidelijk een aanrader voor wie goed voegwerk zoekt.

 

Peter Weel  18 januari 2011 22:12 | Wijk aan Zee

Onze woning is bijna onherkenbaar geworden, zo mooi weer als nieuw. Het werk is gedaan in november en december en petje af voor die jongens. Ze werken hard en in weer en wind. En ze leveren vakwerk

 

Mark  22 december 2010 22:20 | Haarlem

Prima werk afgeverd.

 

Marjolein Koning  29 november 2010 10:01 | Haarlem

De voorgevel ziet er als nieuw uit. Vlot en prima gedaan.

 

ineeke  29 oktober 2010 13:12 | haarlem

De gevelkenners werken hard, zorgvuldig en netjes, wat een prima resultaat heeft opgeleverd, een mooi uitziende achtergevel.

 

Katarina  20 oktober 2010 12:12

Goed werk verricht, het resultaat mag er zijn! Ook fijn dat er na elke dag werk alles netjes achtergelaten wordt, zelfs je auto wordt schoongespoten. Over 10 jaar weten we jullie wel te vinden.

 

Marco & Bianca  06 oktober 2010 18:03 | Lisse

Eigenlijk zeggen foto's meer dan tekst, maar jullie hebben perfect werk verricht. Onze voor- en achtergevel, schuur en schoorsteen zijn gereinigd, opnieuw gevoegd en geimpregneerd. Het resultaat mag er zijn! Ook de oplevering was keurig, zelfs de ramen werden door jullie gezeemd. Als iemand ons er naar zal vragen zullen we jullie zeker adviseren.

 

Hester en Dick  01 oktober 2010 16:07 | Zwaanshoek

Perfect bedrijf! De muren van onze garage waren in een erbarmelijke staat. De Gevelkenners hebben er in een mum van tijd weer een prachtig bouwwerk van gemaakt. En dat ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs. Hartelijk dank, wij zijn zeer tevreden!

 

Hakan  14 september 2010 00:19 | Haarlem

Een aantal weken geleden is de complete achtergevel bij ons gezandstraald en opnieuw gevoegd. Het grofere werk is gebeurd tijdens onze vakantie, wat erg fijn was vanwege het geluidsoverlast. Ik moet zeggen dat het er perfect uitziet en ze het snel, vakkundig en vooral flexible hebben gedaan. Fam. Aydin

 

Ivar Fennema  07 september 2010 21:07 | Zwaanshoek

Al in 2005 mijn stenen garage samen met die van de buren laten reinigen en impregneren, en tot op de dag van vandaag ziet het er TOP uit! Een enorm verschil met de rest van de wijk...

 

Eelco de Smidt  10 augustus 2010 23:05 | Haarlem

Ook mijn oude gevels zijn door de Gevelkenners onder handen genomen en nu weer helemaal schoon en met een mooie snijvoeg weer helemaal in originele staat! Prima werk, snel, netjes, goede prijs en aardige jongens. Bedankt!

 

Edwin en Josette  09 augustus 2010 20:13 | Haarlem

De Gevelkenners hebben in korte tijd onze voor en zij gevel volledig gereinigd en daarna gevoegd en geïmpregneerd het ziet er zeer goed uit volgens velen zo goed als nieuw.

 

Smit Algeheel Onderhoud B.V.  21 juli 2010 09:14

Bedankt voor de snelle service. Het werk is prachtig opgeleverd. Als we jullie nog eens kunnen gebruiken laten we dat zeker weten.
Met vriendelijke groet, Michael

 

Dick en Bea  11 juli 2010 17:21 | Haarlem

Wauw.....wat is onze achtergevel mooi geworden  De ene dag de steiger geplaatst en de tweede dag met een hoog tempo gereinigd,gerepareerd en gevoegd! Netjes en beleefd,en de boel keurig achtergelaten.Klasse!

 

MGK Bouw  08 juli 2010 19:13 | Mijdrecht

Prima werk geleverd

 

Winfried Lindeman  16 juni 2010 20:50 | Haarlem

Wij hebben onze 100-jaar oude voorgevel laten schoonmaken en opnieuw laten voegen door de Gevelkenners. Het werk was snel, goed en naar volle tevredenheid gedaan en voor een goede prijs! Het ziet er nu weer uit als nieuw en is een absolute waardevermeerdering voor ons huis!

 

Henk en Yvonne  13 mei 2010 23:44 | Zuidoostbeemster

Jarenlang hebben we ons afgevraagd wat we nog aan de gevel van ons 100 jaar oude huis konden doen, We dachten dat er geen redding meer mogelijk was door de hoeveelheid scheuren, uitgevallen voegen en slecht en lelijk uitgevoerde reparaties. Maar de heren Gevelkenners kwamen kijken en verzekerden ons dat de gevel echt wel weer mooi zou kunnen worden. En, nadat ze in 3 dagen tijd, in een in onze ogen moordend werktempo, de hele gevel onder handen hebben genomen, kan ik alleen maar zeggen dat ze volledig woord hebben gehouden. De gevel ziet er weer prachtig uit, de stenen helemaal schoon en prachtig van kleur en het voegwerk als nieuw. We hadden niet verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn. Daarom, Heren Gevelkenners, onze welgemeende dank voor jullie vakmanschap, voor jullie inzet en aandacht voor onze ouwe stenen en voor jullie ontspannen manier van erg hard werken. En dat alles ook nog voor een heel redelijke prijs.
Veel succes verder.!

 

Rcardo  12 mei 2010 00:09

Vorige week zijn de heren ook aan de slag geweest bij ons. Hier en daar wat vochtplekken door scheuren in de buitenmuur. Binnen een dag gefixt en netjes achtergelaten. goed werk lui!!!!

 

Rob en Samantha  11 mei 2010 19:30 | Wormerveer

De heren hebben ons huisje weer perfect gerenoveerd, ons 19eeuwste woning is weer als vanouds met snijvoegen. Dit vraagt om vakwerk, en gezien de prijs hebben wij getwijfelt aan de vakkennis! Want dat kon nooit voor die prijs. Maar de heren hebben laten zien wat ze kunnen, en het is echt fantastich geworden!!! Heren nogmaals bedankt, en mensen beter en goedkoper dan de gevelkenners? Onmogelijk!!!! Wilt u foto's zien? Stuur u mail, ik stuur u het resultaat toe!!

 

stephan en anna  10 mei 2010 09:40 | Haarlem

De mannen van de Gevelkenners hebben bij ons topwerk geleverd. Ze werkten hard, netjes en de gasten waren prettig in de omgang. Onze woning ziet er weer als nieuw uit --> en dat voor een goede prijs. De Gevelkenners zijn een echte aanrader!
Stephan en Anna

 

Peter & Anne  17 maart 2010 13:42 | Vijfhuizen

De investering meer dan waard! Prijs / kwaliteit zeer goed te noemen. Niet alleen ziet de woning er rondom weer 20 jaar jonger uit, de verkoopwaarde is door het uitstekende werk van de Gevelkenners beslist gestegen.
Chapeau mannen!

 

Dirk en Tineke  12 maart 2010 10:51

Wij zijn zeer te vreden, het huis ziet er als nieuw uit. Bedankt voor jullie goede inzet en werkhouding.
Dirk en Tineke uit Vijfhuizen

 

Dennis en Roos  11 maart 2010 18:52 | Vijfhuizen

Jullie hebben heel goed gewerkt het huis ziet er top uit, bedankt
Dennis en Roos

 

Rolf  01 maart 2010 20:21 | Haarlem

Mannen, ik geniet nog dagelijks van ons mooie huisje, dat er toch echt een stuk mooier op is geworden door jullie.
Groetjes, Rolf

 

marcel en astrid van elburg  16 februari 2010 19:00 | assendelft

Bij offerte aanvraag snelle reactie en jullie leveren goed en netjes werk bedankt.Zal bij de volgende klus zeker aan jullie denken.
Groetjes marcel en astrid

 

Ton Raaphorst Onderhoudsbedrijf  09 februari 2010 18:51 | Haarlem.

Mannen ontzettend bedankt voor jullie werk. Samenwerking was top en afspraken werden nagekomen.
Het afgeleverde werk zag er prima uit. Bij een volgende klus zal ik jullie zeker opnieuw inschakelen.
Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden/kennissen en zakenrelaties.

 

Koen & Mariska  05 februari 2010 18:59 | Haarlem

Super tevreden zijn we over het afgeleverde werk. We zijn weer het pareltje van de straat!
Toppie mannen . Groeten, Koen & Mariska

 

 

 

Prijsopgave? Mail ons