Projecten van De Gevelkenners

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Bij aankomst zag de gevel er zo uitDeze gevel is geheel gerenoveerd met een originele snij voegVoor het zandstralen en voegenNa het zandstralen voegen en impregnerenVoor:Na het zandstralen en opnieuw voegenGezandstraalt, voegen uitgehakt, en afgespoeld onder hogedrukDe ingemetselde bloembak is verwijderdBloembak verwijderd, raam dorpels ingezet, en het metselwerk vakkundig afgewerkt met een goed bijpassende steenDe bloembak is nu verwijderd, en de gevel is vakkundig hersteldBij aankomst. Offerte maken!!Na het afspuiten met water onderhogedrukOooohhhh wat Mooi!! Bijna klaar!!!Als wij de klus afgerond hebben, ziet het er weer zo uit. Mooi he!!!!!!Voor:Na het zandstralen en opnieuw voegenVoor het herstellen van het metselwerk en snij voegen uithakken en zandstralenHelemaal klaar! Hij moet alleen nog mooi opdrogen!!!Voor het herstellen van het metselwerk en snij voegen uithakken en zandstralenNa het zandstralen, uithakken, snij voegen en het herstellen van het metselwerkVoor:Na het zandstralen, uithakken, en snij voegenVoor:Voor:Voor:Na het zandstralen en opnieuw voegen ziet het er weer super mooi uit!!!Na het uithakken, zandstralen en opnieuw voegenLicht grijs, platvol gevoegd na het zandstralen en uithakkenNieuw metselwerk donker grijs, platvol gevoegdLinks is het nog vies en rechts is het mooi gezandstraald

Offerte aanvragen

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..

Ons gastenboek

Lees hier ons gastenboek! Heeft u zelf een opmerking of positieve ervaring? Deel het in ons gastenboek

Lees verder..