Stuc-en schilderwerken voor binnen/buiten: Stukadoorsbedrijf Verhagen 06-14495793
Schilder werkzaamheden
De Gevelkenners is thuis in de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Als een ambachtelijk schildersbedrijf voeren zijn diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderwerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard zowel binnen als buiten.
 
Liefde voor het vak
De schilders van De Gevelkenners zijn erg bedreven en koesteren hun liefde voor het vak, exact zoals ambachtslieden dat doen. Dit maakt van het schildersbedrijf de beste keus voor het uitvoeren van schilderwerken. Alle wanden, plafonds, vloeren, kozijnen en deuren – kortom, alle schilderwerkzaamheden, voorzien zij vakkundig van een nieuwe verflaag, welke er superieur uitziet.
 
Verftechnisch advies
Voor alle schilderwerken welke De Gevelkenners uitvoert, kan een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies kan voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld worden door een onafhankelijke adviseur.
 
De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.
 
Door dit systeem te hanteren waarborgt De Gevelkenners de kwaliteit van het schilderwerk en geeft men een bepaalde zekerheid aan de klant.
 

Voor al uw stucadoors werkzaamheden: V. Verhagen 06-14495793

Stucadoorswerkzaamheden: vincentstuk@live.nl
 
Het uitvoeren van stucadoorswerkzaamheden oogt vaak redelijk eenvoudig, in de praktijk geldt dit echter niet. Wanneer u uw wanden en plafonds van een mooie afwerking wilt voorzien, kunt u het beste een professionele stucadoor inschakelen.
 
Iedere vorm van wandafwerking vraagt om een specifieke behandeling. Alleen puur vakmanschap staat garant voor een goed resultaat. Dankzij de multidisciplinaire aanpak kan De Gevelkenners een integraal advies opstellen en uitvoeren. Zo kunnnen wand-, plafond- en vloerafwerkingen een harmonieus geheel vormen en aansluiten bij de omgeving.
 
Varianten
Stucwerk is een divers begrip. Alle mogelijk varianten stucwerkzaamheden kunt u bij De Gevelkenners onderbrengen. Bent u op zoek naar glad sausklaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond of een van de vele soorten sierpleisters? Allen kunnen worden verzorgt door het bedrijf. Welk effect u ook wilt, van een marmerlook tot spachtelputz in iedere gewenste kleur, alles is mogelijk. Het assortiment bevat stucwerkzaamheden en decorpleisters van onder andere de merken Oikos, Brander, Ardex en Rigo. Hiermee realiseert de stukadoor het meest optimale resultaat: namelijk stucwerk waar u even bij stil staat!